reede, märts 16, 2007

Hei!!!

Arvake, kus ma olen!!

T2pselt, kust te kyll teadsite, et ma istun internetikohvikus keset Yangoni, Myanmari EKSpealinna alates eelmisest aastast, ja naudin maailma aeglasemat internetti k6igest 10 krooni eest tunnis?!

Veetsin just oma elu ilusaimad 5 p2eva Aasia yhes v2himarenenud riigis, mille erip2raks on rahulolu. Ja 6nn. Siin on 6nn. T2navatel vohab vaesus, 8-16-aastased lapsed myyvad igal t2navanurgal postkaarte v6i jooksevad sulle niisama j2rele, pannes k2si palveks kokku ja n2idates oma suu peale. Aga siin ei ole n2rvilisust, kiirustamist, ahnust, isekust. Myanmari kolm p6hiv22rtust on varieeruv kliima (subtroopilisest p6hjas ekvatoriaalseni l6unas), kaunis ja mitmekesine loodus (m2ed, troopilised puud, kaunid j2rved) ning eelk6ige - p6hjus, miks ma t6en2oliselt yhel ilusal p2eval siia tagasi tulen - on s6balikud, naeratavad, muretud, abivalmis, ausad inimesed. Yangonis on elu. Siin kohtuvad erinevad rahvused ja saavad yheks. Birmalasteks. Nemad on ikka Birmast, vabast riigist.

OK, kell on 9, mis t2hendab, et pool Yangoni sulgeb. Pikemalt m6ne aja p2rast. Olen elus ja 6nnelik.

M.

1 kommentaar:

Marika ütles ...

Nonii ... arvestades Sarah esmaspäevast e-kirja:
".... we have only just found one internet-connected computer in this country's most expensive hotel ... and hotmail doesn't even work !" oli see nüüd küll tõeline üllatus! Oleme seega kindlaks teinud, et Myanmaris on veel üks internetiühendusega arvuti, mis sest, et maailma aeglaseim.
Ning keegi ei pea enam esitama (retoorilist) küsimust "Why go to Myanmar when you could go to Thailand, the Philippines or Vietnam ?" (jälle tsitaat, seekord Ronny e-kirjast). Kadestan. Ja Birma on viimase poolteise nädala jooksul minu travel-listis kõvasti ettepoole liikunud. Ohh .... unistamine ei ole õnneks veel keelatud.
Igatahes ootan kannatamatult pikemat juttu ja pilte ka. Palju juttu ja palju pilte!!!