kolmapäev, veebruar 04, 2009

Neli nädalat kevadvaheajani

Nii see freshman year läheb. Päev päeva järel, kõik kuidagi erilised, ent tagasi vaadates ei suuda neid erilisuse hetki määratleda... nad lihtsalt on. Väikesed asjad, väikesed mõtted.

Olen nüüd veerandi kohaga tööl - Admissions Office'is UWC kandidaatide kontaktisik. Kirjutasin just esmaspäeval, oma teisel tööpäeval, motivatsioonikirja, mis läks e-maili teel välja kõigile UWC-katele, kes üht või teist moodi Kenyoni andmebaasi olid sattunud. Tundsin ise, et kuigi ma ei liialdanud millegagi, kukkus kiri päris hästi välja. Järelikul olen ma ise ka üsna rahul. :) Vähemalt suhteliselt. See arvutiprogrammeerimise kursus on päris ränk, sellest tuleb Pass/D/Fail tõenäoliselt. Pass/D/Fail tähendab, et hinnetelehele läheb ainult märge Pass, D või Fail ehk siis 'läbinud', 'D' (kah läbinud, aga nirult) või 'Fail' ehk 'läbikukkunud'. Kui ma juhtumisi peaks näiteks C- saama, siis see ei lähe hinnetelehele, ainult 'Pass'. Ja GPA (grade point average ehk keskmine hinne) sellest ka ei muutu. Nii et lõpp hea, kõik hea. Ainuke probleem on selles, et ma pean veel ühe matemaatikakursuse võtma, et natural science requirement täita... Lõbus. Kui see arvutivärk väga hulluks läheb, siis võtan teise kursuse hoopis algebrat. :P

Kevadvaheaja plaanid on nüüd ära määratletud - lennukipiletitega. Vaheaeg ise hakkab 28. veebruraril ehk siis vähem kui nelja nädala pärast. Esimese nädala loodan Admissionsis täisajaga töötada ja teisel nädalal itta rännata. Kõigepealt lennukiga LPC toakaaslase Vicky juurde Philadelphiasse ja sealt (hirm)odavate Hiinalinna bussidega New York City'sse ja Bostonisse. Sihtkoht: Browni ülikool. Ei tea, mida oodata, aga vast on tore. Nii palju koolikaaslasi ees ja värki. :)

Aaammm. Mis veel. Piinlen hetkel mingi viirusliku köha käes, suht masendav. Loodetavasti on laupäevaks parem, siis on aasta pidulikem pidu ehk Philander's Phling. Philander Chase oli üks Kenyoni rajajatest ja väidetavalt suur naistemees, millest ka nimi Phling (ingl. k. fling - lühiajaline romantiline suhe). Teemaks The Roaring 20's ja tüdrukud peaks väga emantsipeerunud välja nägema ehk siis lohvaka lõikega kleidid, mis teevad igasugused kehavormid olematuks (I don't mind). Mul hetkel pole veel midagi, aga küll ma miskit välja mõtlen. Mu Upper Class Counseloril Melaniel on kindlasti riidekapis kleidikollektsioon, lähen sinna luurele. :P

Lala... Toakaaslane vaatab ikka sõbraga Dr. House'i. Tahaks juba magama. Eks ma lähen hambaid pesema ja annan muid vihjeid, et lähen varsti unemaale.

Ööd!

P.S. Admissions Office'i taga olev hiiglaslik USA lipp oli kaks nädalat pooles mastis ja keegi mu tuttavatest ei tea, miks see nii oli. Any ideas?

2 kommentaari:

kollanekaru ütles ...

Vaatan, et mu kiri mille saealtgeemaililt kätte saad, on siin kohati vastuse saanud, nii et sorri :D
aga need luuletused ja laul Vaau-vau-vauuuuuu
Väga hea lindistus, ma eeldan et sa ei kasutanud seekord kodutehnikat nagu meie :D
Pluss: kuna laul on sul juba terviklik, seda ma üldse ei puudutaks, paneks raami sisse ja peas kuhugi telencephaloni ja mesencephaloni vahele ning vajutaks repeat forever nupu sisse - siis(jaa ma jõun nüüd isegi pointini) mõtislen siin su luuletuste teemal :D ja vaatame mis sest välja tuleb kui kord siia jõuad ;)
muide kas sa oled slumdog millionaire'i näinud, kui pole, siis sulle täiegi meeldiks see, ma arvan, ja kui oled, siis sulle täiega meeldis see :D ma arvan

Madli ütles ...

Katrin :D AITÄH. Jah, ma olen Slumdogi näinud ja mulle tõepoolest väga meeldis see :)
Can't wait et Eestis sinuga igasugu lahedat muusikat välja mõtlema hakata saaks :D