pühapäev, veebruar 22, 2009

Asi on ametlik

Leidsin l6puks virtuaalmaailmas oma muusikale kindla koha: http://www.reverbnation.com/madel

M6tlesin, et kirjutan eelmise n2dala k6rg- ja madalhetkedest. K6rghetk on laul nimega "Kevadel" ja midagi rohkemat ma ei ytlegi. Eks kuulake ise. :)

Madalhetk: Teisip2eval Punasele Ristile vereandmine. Punane Rist k2ib kuskil iga 3 kuu tagant siin ja paneb endale Gundis (Gund Commons - 6pilaste puhke- ja 6ppimishoone) ajutise doonorikabineti pysti. Olen kaks korda juba neile verd andnud, eelmisel poolaastal. K6ik on siiamaani ilusti l2inud, kuigi oma hepatiidi-antikehadest ma poleks pidanud neile kyll r22kima, ja selle peale ehmatasid nad ka, et ma olen 5 aastat v6i kauem Euroopas elanud. Eesti igal juhul USA Punase Risti Euroopa riikide nimekirjas ei ole, nii et k6ik on harashoo. :)
Igatahes, l2ksin mina siis teisip2eval Gundi, t2itsin k6ik vajalikud dokumendid, siis m66deti mul verer6hku jne, ja kymme minutit hiljem lamasin juba doonoritoolis. Sarah, kes elab minuga sama koridori peal, oli juba seal ja hakkas kohe-kohe verd andma, ehk siis ta k2si m22riti joodiga kokku ja siis hakkas Punase Risti t2di talle n6ela sisse ajama. Minu jaoks on see hetk alati kergelt ebameeldiv ja kui mulle endale n6ela sisse lykatakse, vaatan ma alati eemale. Aga teiste vaatamise vastu pole mul midagi, niisiis ma j2lgisin, kuidas t2di n6elaga askeldas. M6nikymmend sekundit hiljem hakkas mulle tunduma, et k6ik ei ole p2ris korras. T2di liigutas seda n6ela ikka p2ris korralikult Sarah' k2e sees, ja l6puks tuli yks teine Punase Risti 6de, kes n6ela 6igesse paika ajas. Siis tuli minu kord, ja kordus sama, mis Sarah' puhul: t2di ei saanud esimese korraga hakkama. Aga hullem oli see, et ta ei saanud hakkama ka teisel, kolmandal ega neljandal korral! Ma vaatasin oma k2sivart ja seda ebakompetentset txxd yha kasvava 66vaga. L6puks tuli teine 6de ja yritas ka. Tulemus: veri hakkas lihtsalt l2bi systlaaugu naha peale immitsema. Ma olin juba suht endast v2ljas, aga yritasin end rahustada sellega, et v2hemalt ei ole see eluohtlik. Paar minutit hiljem pandi mulle j22kott k2e peale ja saadeti kypsiseid sxxma ja mahla jooma. Ei mingit heategu, ainult punkteeritud veen.



Auklikult Teie,
Madel

2 kommentaari:

Anneli ütles ...

ahoi, tundsin end äkki nagu puudutatuna sellest veenivere võtmisest - no see tädi pidi küll väga koba olema, et pihta ei saanud. Kui ta ikka 9 korda oleks mõõtnud ja ühe korra susanud, siis ehk oleks sul veidi paremini läinud. Mäletan, kuidas ma ühte oma patsientidest alati enne veenivere võtmist kätpidi sooja kraanivee alla saatsin, sest valge kitli nägemine tõmbas need haprad ja vaevatud sooned nii kinni, et ei tahtnud tilkagi mulle loovutada. Ja pärast seda polnud kunagi probleemi ühekorraga kõik kätte saada! Ehk järgmine kord vaatad ka teise käe sooned üle, ära enne nõela sisse lase susata.

Anneli ütles ...

Ja veel tahtsin ma lisada, et need laulud on nii armsad ja romantilised - aitäh sulle Madli, et sa neid kirjutad!