reede, oktoober 12, 2007

Heihei!

Elu läheb edasi seitsmepenikoormasaabastes, nagu alati. Iga päev juhtub midagi, aga harilikult jääb see kirja panemata. :) Et rahvast vähegi asjadega kurssi viia:

*Käisin ooperis! "Aida", itaalia keeles, väga rahvusvahelise trupiga. Soomlane, austerlane, venelased, itaallased, inglane, hiinlased jne. Lava kohal jooksid kogu aeg subtiitrid :D asjalik. See oli muideks minu esimene tõeline OOPER. -rahulolu-

*Inimesed hakkavad ära õppima, kus Eesti kaardi peal asub, või teavad enam-vähem piirkonda. Jei!

* Kaotasime oma esimese jalkamängu....6:0. Aga moraalne võit oli. :P

*Hollandi narkoseaduse kohaselt on 'kohvikutel' keelatud kanepit osta, aga on lubatud omada kuni 500g.

* Birma hunta saadab munkadele lepituse märgiks 4000 naela väärtuses toitu, ravimeid ja HAMBAPASTAT.

...

Viimaste nädalate jooksul on tekkinud naljakas tunne, et ainult 2-3 inimest mäletavad veel, et ma olemas olen. Seetõttu on mul tunne, et mu eesti keele oskused käivad veidike alla. Üldse on eesti keel kuidagi kaugeks-kaugeks jäänud... Peaks vist self-taughti raamatuid lugema. :)

Bao bao (kallikalli)
:)

3 kommentaari:

Jaanika ütles ...

Madli, me mäletame sind, kas või seetõttu, et minu kusrusel on kolm Madlit ja igal stendil pakutakse Hong Kongi ülikoolis õppimisvõimalust!!!
Lihtsalt nii kiire on, et kole kohe, peab jões ujuma ja lõkke ääres riideid vahetama!
P.S Tudengielu pole ju lihtne;)
Kalli!!!

Marika ütles ...

Sa peaksid vist oma eelmisele postitusele järje kirjutama - lisama punktid 89 ja 90 teemal 'ununev emakeel ja kadunud sõbrad eelmisest elust'.
Me oleme kõik ikka olemas ja mõtleme su peale (mõte hangub, sest õues on külm).
:)

Karin ütles ...

wihiii....karin taasavastas madli blogi endale....mul on palju lugemist siin teha et oi oi oi .....andesta pole lihtsalt jõudnud sulle emalili kirjutada....kuigi palju ägedam oleks kui ma sulle käsitsi kirja kirjutaksin ja sulle selle saadaksin..... nii et anna palun mulle oma kontaktaadress, kuhu saaksin sulle kirju saata

igatsen sind