teisipäev, juuni 20, 2006

Success!

Alustasin eelmisel esmaspäeval oma lapsehoidjakarjääriga. Njah, peab tunnistama, et alguses pani kutt mind ikka korralikult proovile. Põhiline tõrge oli päevane uni - selleni me esimestel päevadel ei jõudnudki. Mina üksinda kippusin kusagil 2-3 paiku ära kustuma... Aga see on riskantne, arvestades kuti skill'i pahanduste tekitamisel. No igaljuhul. Tänase päeva puhul võin julgelt endal kätt suruda ja loorberid kaela riputada: sain esimest korda ISE kuti magama! Kell 3 päeval küll, aga siiski. Jei! Saan juba natuke aru, miks mõned inimesed on kogu oma elu lasteaiakasvatajad või ehitavad hobikorras tikkudest kõrghooneid - üks magus hetk võidurõõmu kaalub üles kõik pingutused ja pettumused. :P

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Sina saaksid ju kõigega hakkama, kuid see on jah tõsi, et üks väike ootamatu õnnestumine on suurim meeldiv üllatus ja inspiratsioon.

Anonüümne ütles ...

Jep, aktiivne. :P Alguse värk. Ja üksiolemise värk. Eks ma ikka külastan ja suur aitäh soovide eest. Sama Sulle:) Hiinakas.

Anonüümne ütles ...

Kalli kalli kalli kalllllllli, mu imearmas märg tooga.
Näeme augustis. Ja kui Sul lööb pähe, mida Sa Iirimaalt tahaksid, siis ütle. :) Muah.

Anonüümne ütles ...

:)

Armas oled.
Ma näen siin iga päev unenägusid - kummalisi. Paljud on ikka surmast. Jube. Ja osad on nii ilusad...kuid tegelt vist vaid üks. Lihtsam on end unemaailmas hoida. Kuidas Sul ehitamine läheb?:P
Ma ei viitsi täna blogi kirjutada, kogun end kunagi.
Palju emotsioone on minus praegu, tahan selgineda.

Musi kalli:)

Anonüümne ütles ...

Tead. Siin on kell alati kaks tundi taga, lollakas:P Sest tegelt ma ei ole kunagi kahe paiku netis, aga kummaline...et siis ta valet aega näitab:P
Me tulime täna töölt ära. Passisime Evaga kolm tundi ühe põõsa taga, kus kedagi teist ei olnud. Lollitasime ja olime. Ja kui marjad liiga mahlaseks läksid päikese käes, siis läksime tagasi, ütlesime, et lähme lõunale ja enam me sinna ei lähe. Loodetavasti.
Aga poolakad on lahedad. Kui ''John'' (poolakas tegelt) meid õpetas, siis ütles: ''This one too black, it's rubbish! Too pinky not, green off, only red.'' Ja need laused kummitavad peas.
Loodan, et leiame muu töö...aga eile hotellis tööd paludes, küsisime: ''Whats PPS nr?'' ''When you want to work, you need to register to pay taxes and then you get PPS nr.''

VMT.

Aga jah..nüüd õue.

(f)

Anonüümne ütles ...

Eh..Sa vaeseke, siin ei ole nii kuum ÕNNEKS.
Aeg-ajalt ikka sajab. Iga hommik loodame, et on maa märg, siis ei peaks tööle minema, aga praegu on justkui kiuste ilusad ilmad. ''Ilusad'':)
Tulen tagasi 14 v 15, ma ei tea... 8-)
Uni on ja täiesti täiesti ei oska enam siin midagi teha, ausalt. Loe mu viimast blogi ja siis saad aru.
Isegi lugeda ei saa, kui rahavst ümber nii palju on ja mingi konstantne uni ka veel kuklal istub.
Aga samas mõtlen, et Eestis mul ka palju targem olla ei oleks.
Oeh jah..lala..

Kalli kalli kaaaa...

Anonüümne ütles ...

Paju igatseb MIND? Edasta talle mu õrnad austuseavaldused ja tervitused.
Mart on alati ilusa suuvärgiga olnud. :)
Poola pede on tegelt hetero ja ta ei ole boss, kuid iga neljap (päris bossid on siis laatadel jmt) saab ohjad oma kätte. Sitaratas siuke.
Aga kuna me hakkasime Evaga nüüd nende kahe tüdrukuga läbi saama..siis on vast huvitavam tööl. Eks näis, töö saab otsa varsti, sest noh..hooaeg jmt..
Hansapäevad...ma ei saa kunagi osa sellistest asjadest.
Homme lähme Evaga Dublinisse kahekesi, kuigi raha pole eriti. Aga eks näis, mis saab:P Jei. Siis kirjutan pikemalt ka, nüüd pean suht tuttu minema, kell kuus on äratus.
Nad ütlevad siin poole viie kohta nt half four ja poole kuue kohta siis half five. See ajas mind nii segadusse alguses..
Oeh. Aga punkt kell six tomorrou.
Kisses.

? ütles ...

I'm reading one of your favourite books master and margarita, did you enjoy it? I would like to visit again.