reede, oktoober 27, 2006

Freaky Friday

Haigutuuuus!

Neljapäeval oli Ema (Tšehhi) sünnipäev, mida tähistasime Steve Udy korteris (Steve Udy on parim!) omaküpset' leiva, omatehtud maapähklivõi ja ehtsa kohviga. Sanja tegi Horvaatia pudingut - pmst kiirpulber, aga tema jaoks tähtis ja piimaga tehtult üsna hea. :)

Neljapäeva öösel vastu reedet magasime Emaga courtyardis. Reedel visati mind pr. keele tunnist välja, sest mul polnud koduse töö lehte kaasas ja Michele ei lubanud teiste lehti vaadata. Oijah. Pärast tunde oli jalka 2.15-st 4.15-ni, siis Music Recital direktori majas - laulsin tšehhi unelaulu Ema kitarri saatel - ja õhtul Halloween Cafe, kus laulsin Johnny Cashi "Personal Jesust" ja Kasperi (Soome) saatis mind kitarril. Enesetunne on üsna hea, kuigi üleväsimus annab tunda. :)

Homme kell 7 pakin asjad ja lähen kajakimatkale. Tagasi pühapäeva pärastlõunal. Ahoi!

1 kommentaar:

Jaanika ütles ...

Issand, mida nad sinuga teevad??? Kuidas nad julgevad nii tublit õpilast kui sina tunnist välja saata?? See on küll harukordne juhus...
Eestis on "väga ilus" ilm, Hong Kongis nimetatakse seda vist troopiliseks tormiks, viskab midagi jaanuaritormi moodi....ühesõnaga suur tuuul.
Nii tore, et sa eestlast enda sees unustanud pole......laulmine ja vingumine(ära sina seda tee:) ongi meie rahvale kõige iseloomulikumad.
Kalllistused!!!
P.S Pakk läks eile teele...loodame, et jõuab õigeks ajaks:)